Cîţu şi-a chemat toţi susţinătorii pe scena de la Cluj: „Aşa am lucrat toată viaţa. Am început cu puţini oameni lângă mine, apoi am construit echipe”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu i-a chemat pe scena de la Cluj pe toţi susţinătorii săi. FOTO: Captură
Florin Cîţu i-a chemat pe scena de la Cluj pe toţi susţinătorii săi. FOTO: Captură

Premierul Florin Cîţu, candidat la şefia PNL,  a participat duminică la Conferinţa de alegeri a filialei judeţene PNL Cluj, cu prilejul căreia a invitat pe scenă toţi liberalii care au anunţat că îl vor susţine la Congresul din toamnă.

„Am pornit în această competiţie cu doi sau trei oameni lângă mine. Aşa am lucrat toată viaţa. Am început cu puţini oameni lângă mine, apoi am construit echipe. O echipa care la final va fi echipa PNL, dar astăzi este momentul să va arăt cât am construit”, a spus Florin Cîţu duminică, la Cluj, invitându-i pe scenă pe toţi susţinătorii săi. 

Printre cei urcaţi pe scenă şi prezentaţi ca susţinători ai „echipei Cîţu” s-au aflat şi liberali care până acum erau declaraţi susţinători ai lui Ludovic Orban, actualul lider al partidului. Astfel, după ce liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunţat că nu îl mai susţine pe Orban şi trece în tabăra Cîţu, pe scena de la Cluj au urcat şi alţi oameni srijiniţi zilele trecute de Ludovic Orban la alegerile din propriile filiale: senatorul Liviu Voiculescu, preşedintele PNL Olt, Costel Şoptică, preşedintele PNL Botoşani, dar şi un reprezentant al PNL Sector 1, în condiţiile în care preşedintele Sebastian Burduja nu se află în ţară.

Aproximativ 30 de persoane au urcat pe scenă alături de Florin Cîţu duminică, la Cluj. În replică, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că Partidul Naţional Liberal este cu mult mai mare decât cei prezentaţi pe scenă.

„Salut evenimentul de prezentare a echipei lui Florin Cîţu. Toţi sunt colegii mei, îi apreciez, am colaborat foarte bine cu ei. Dar le spun lui Florin Cîţu şi echipei sale: PNL este mult, mult mai mare decât cei care au fost prezenţi pe scenă. PNL are capacitatea de a lua decizii, pentru că la baza lui au stat membri cu coloană vertebrală, care au participat la toate victoriile partidului şi care, până la urmă, vor decide viitorul PNL. Eu am încredere în membrii PNL şi întotdeauna adevărata mea echipă şi adevărata mea familie au fost membrii PNL”, a spus Ludovic Orban duminică, la Cluj. 

De asemenea, Orban a făcut asigurări că îşi va prezenta şi el echipa. „Voi veni şi la Cluj cu echipa mea. Fiţi convinşi că această campanie va fi una în care nu voi face altceva decât să contribui cu idei, cu propuneri, cu viziune pentru PNL. O campanie care are ca obiectiv unitatea partidului. Îmi doresc ca după 25 septembrie PNL să fie şi mai puternic decât este astăzi”, a mai spus Orban.

Vezi şi: Orban, după ce Cîţu şi-a chemat pe scenă toţi susţinătorii, la alegerile din Cluj: „PNL este cu mult mai mare”

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite