Cîţu, întâlnire cu românii din Statele Unite: Este important să dezvoltăm o relaţie puternică cu diaspora pentru transferul de know-how

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, în timpul întâlnirii cu comunitatea românilor din trei state americane FOTO Facebook Florin Cîţu
Florin Cîţu, în timpul întâlnirii cu comunitatea românilor din trei state americane FOTO Facebook Florin Cîţu

Preşedintele Senatului, Florin Cîţu, a avut o întâlnire cu românii din Statele Unite, din comunităţile din DC, Maryland şi Virginia, liderul liberal precizând că apreciază că aceştia au rămas conectaţi la dezvoltarea şi mdoernizarea României.

„În fiecare ţară în care am locuit: SUA, Noua Zeelandă, Luxemburg, primul lucru pe care l-am făcut a fost să caut comunitatea de români.  M-am bucurat să mă întâlnesc ieri cu membrii comunităţii româneşti din DC, Maryland şi Virginia. Sunt oameni care, deşi sunt la distanţă de câteva mii de km de ţară, au rămas conectaţi şi contribuie la dezvoltarea şi modernizarea României. Este important să dezvoltăm o relaţie puternică cu diaspora pentru transferul de know-how, prin experienţa şi prin bunele practici dobândite în afară”, a scris Florin Cîţu pe pagina sa de Facebook. 

„Le-am transmis că sunt foarte importanţi în cadrul Parteneriatului Strategic România - Statele Unite şi că toţi românii din SUA pot contribui la consolidarea şi promovarea acestuia”, a completat preşedintele Senatului. 

O delegaţie a Senatului se află în Statele Unite, într-o vizită oficială, în perioada 24 martie - 30 martie. 

Florin Citu in Statele Unite FOTO Facebook Florin Citu
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite