Cîţu: Cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alegeri interne PNL Bucureşti  Ludovic Orban  Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Alegeri interne PNL Bucureşti  Ludovic Orban  Florin Cîţu FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi seară, la TVR 1 că în opinia sa preşedintele PNL, Ludovic Orban „a ales un mod urât să iasă din politică”, în contextul scandalului generat în jurul campaniei interne a formaţiunii.

Întrebat de declaraţiile făcute de preşedintele PNL, Ludovic Orban, premierul a răspuns: „M-am uitat în ultima perioadă la aceste declaraţii şi cred că domnul Orban a ales un mod foarte urât să iasă din politică. În rest nu aş mai vrea să mai comentez declaraţiile domniei sale”, a declarant premierul Florin Cîţu la TVR.

El a mai explicat că în cariera sa politică nu a atacat un coleg de partid sau de coaliţie. „Am păstrat PSD inamicul meu numărul 1, niciodată nu am atacat PNL, nu am atacat un coleg din PNL, nu atac colegi din coaliţie, inamicul meu este PSD”, a mai declarat el. 

Premierul a mai declarat că în campania sa a vorbit despre viitorul României şi despre liberalism. „Despre un PNL în care membrilor să nu le mai fie ruşine că sunt membri ai PNL", a completat el. 

Potrivit premierului, modul în care s-a desfăşurat campania PNL până acum „este un stil de a face politică vechi, care va dispărea din România. Dacă vă uitaţi la campania pe care am făcut-o este o campanie pozitivă. (...) Acest tip de campanie cu acuzaţii, cu dezvăluiri bombă şi aşa mai departe fac parte dintr-un tip de campanie veche care în România, prin anii '90, făcea deliciul tuturor, este tipul de campanie care i-a făcut pe foarte mulţi dintre oameni să nu mai voteze. Eu nu sunt adeptul acestui tip de campanie”.

El a mai explicat că îşi asumă propunerea lui Dan Vîlceanu la Ministerul Finanţelor. 

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite