Cîţu afirmă că este normal ca într-un partid mare, ca PNL, să „nu fie lucrurile roz, perfect“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Inquam Photos / George Calin
FOTO Inquam Photos / George Calin

Florin Cîţu afirmă că situaţia din PNL nu este una "roz, perfect" şi că acest lucru este cât se poate de normal. Preşedintele PNL precizează că ar fi îngrijorat dacă în partid ar fi prea multă linişte.

"Eu m-aş îngrijora dacă ar fi prea multă linişte. (...) Nu facem rabat de la principiile noastre liberale, oricât de populişti ar fi alţii pe lângă noi", a declarat Florin Cîţu, relatează news.ro.

Preşedintele PNL este amuzat de faptul că toată lumea a ajuns să scrie de situaţia internă din PNL, deşi el vede că problemele sunt în tabăra altora. Acesta consideră că e normal ca într-un partid mare să fie şi perioade în care lucrurile nu sunt "roz, perfect". 

"E chiar un subiect care deja începe să mă amuze. Toată lumea a tot scris de grija PNL, dar din ce văd eu, problemele erau la alţii. Şi văd că alţii pleacă, care ne purtau nouă grija şi văd că sunt şi la alte partide. Este normal, un partid mare cum este Partidul Naţional Liberal, după un Congres care s-a întins pe o perioadă lungă, după ce am avut o guvernare cu cei de a USR, am schimbat lucrurile, să nu fie lucrurile roz, perfect. Nu vor fi niciodată şi e foarte bine aşa. Eu m-aş îngrijora dacă ar fi prea multă linişte”, a declarat Florin Cîţu, miercuri seară, la TVR.  

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite