Cîţu: Avem 64 de reforme care vor moderniza economia, le vom implementa şi nu vom schimba PNRR

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / George Călin
Florin Cîţu / FOTO Inquam Photos / George Călin

Liderul PNL Florin Cîţu a declarat pentru Euronews că Programul Naţional de Redresare  şi Rezilienţă nu va fi modificat, întrucât traseul viitor privind deficitul bugetar a fost negociat deja, iar România nu va devia de la acesta.

„Am negociat deja cu reprezentanţii Comisiei Europene traseul viitor pentru deficitul bugetar, nu vom devia de la acesta. Avem în PNRR toate reformele, 64 de reforme care vor moderniza economia, le vom implementa şi nu vom schimba PNRR”, a declarat liderul liberalilor pentru Euronews. 

În timpul negocierilor pentru formarea coaliţiei de guvernare PNL-PSD-UDMR, liderul social-democraţilor, Marcel Ciolacu, a declarat că, în cazul constituirii coaliţiei, PNRR va fi renegociat, afirmând că europarlamentarii celor două fortmaţiuni discută deja cu reprezentanţii UE privind optimizarea Programului. 

„O să optimizăm PNRR. Dacă se va constitui această coaliţie, vom facem o deplasare la Bruxelles să discutăm punctual. Deja europarlamentarii, atât de la PSD, cât şi de la PNL, discută cu reprezentantii de la UE cu privire la optimizarea acestui program de redresare si rezilienta", a declarat Marcel Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite