Cioloş: Vrem dezbateri pe faţă, nu ascunse, noaptea, în tot felul de comitete din care trebuie să dăm pe surse ceea ce se întâmplă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Ciolos si Dan Barna Inquam Photos / George Calin
Dacian Ciolos si Dan Barna Inquam Photos / George Calin

Dacian Cioloş, fost premier şi lider al PLUS, şi-a criticat voalat colegii din USR, pentru modul în care gestionează situaţia internă, în condiţiile în care câteva sute de USR-işti contestă unele decizii luate de echipa Barna.

„Noi vrem democraţie. Şi vrem dezbateri pe faţă, nu ascunse seara, noaptea, în tot felul de comitete executive din care trebuie să dăm pe surse ceea ce se întâmplă”, a declarat Dacian Cioloş pentru Digi24.

Fostul premier a punctat faptul că speră ca USR-iştii să-şi pună cât mai repede lucrurile în ordine în partid. „Da, eu sunt convins că cei din USR, colegii noştri, vor avea înţelepciunea să-şi facă ordine în partid fără să fie nevoie să ne amestecăm noi, alţii, şi să comentăm ce se întâmplă acolo. Evident că oricine poate să comenteze. Pentru mine, pentru noi, important e ca acest proiect să continue şi să continuăm să inspirăm încredere, asta e important, ca după toate aceste discuţii să se ia decizii şi oamenii, susţinătorii noştri, să vadă că avem înţelepciunea să luăm decizii şi că suntem în măsură să ne asumăm guvernarea acestei ţări” - a fost mesajul transmis de partenerul de alianţă al USR.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite