Cioloş, discuţie cu Ursula von der Leyen: M-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând

Cioloş, discuţie cu Ursula von der Leyen: M-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând

Cioloş a adăugat că discuţiile cu Ursula von der Leyen au vizat şi România, arătând că PNRR va fi aprobat în curând FOTO: Facebook Dacian Cioloş

Co-preşedintele USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că a asigurat-o pe preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, că USR PLUS "rămâne consecvent” în apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare. „M-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând", adaugă el.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Am avut astăzi, la Strasbourg, o întâlnire cu preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, în care am discutat despre marile teme de pe agenda europeană înainte de discursul despre starea Uniunii: necesitatea ca Uniunea Europeană să facă în continuare eforturi pentru a ajuta şi alte state să imunizeze populaţia împotriva SARS-CoV-2, nevoia de coordonare mai bună a apărării europene având în vedere ce s-a întâmplat în Afganistan şi despre cum cetăţenii din toate statele membre pot să contribuie mai bine la schimbările pe care ni le dorim în UE prin Conferinţa privind Viitorul Europei", a afirmat Dacian Cioloş. 

El a adăugat că discuţiile au vizat şi România, arătând că PNRR va fi aprobat în curând. 

"În ceea ce priveşte România, am asigurat-o pe preşedinta Comisiei că USR PLUS rămâne consecvent în apărarea reformelor promise şi decise la nivelul coaliţiei de guvernare şi că sperăm să găsim formula să le ducem mai departe cu aceeaşi coaliţie, dar mai decişi. De asemenea, m-am bucurat să aud că PNRR este în linie dreaptă şi va fi aprobat în curând, pentru că multe dintre reforme sunt finanţate prin acest instrument", a susţinut Cioloş.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările