Cioloş, despre numirea lui Lucian Bode la Ministerul Justiţiei: „Nu girăm un astfel de furt, indiferent de explicaţiile pe care le-ar avea el“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dacian Cioloş
Dacian Cioloş

Copreşedintele USR PLUS Dacian Cioloş afirmă că un premier care demite ministrul Justiţiei pentru că nu îi avizează un proiect legislativ şi numeşte un interimar care îi avizează acelaşi proiect prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro are „probleme imense de integritate". "Nu girăm un astfel de furt", susţine el.

„Un premier care demite ministrul Justiţiei pentru că nu îi avizează un proiect legislativ şi numeşte un interimar care îi avizează acelaşi proiect prin care oferă propriului partid 10 miliarde de euro prezintă probleme imense de integritate. Presupun că îşi va asuma şi destinaţia banilor şi consecinţele care vor decurge din risipirea acestora, inclusiv cele legale. Chiar şi aşa, rămânem cu problema iniţială. Nu girăm un astfel de furt, indiferent de explicaţiile pe care le-ar avea el, şi rămâne ca PNL să plătească preţul politic pentru ceea ce face premierul pe care îl are în acest moment", a afirmat Dacian Cioloş.

El a arătat că USR PLUS merge mai departe şi cere în continuare demisia "acestui prim-ministru care este dispus să sacrifice stabilitatea politică a României pentru bani daţi la propriul partid".

„Noi, USR PLUS, am primit votul cetăţenilor şi pentru că am spus în campanie că vrem o Românie fără hoţie. De asta vom face totul pentru a apăra acest principiu", a susţinut Cioloş.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite