Ciolacu: Zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR au fost „alocate” de userişti pentru servicii de consultanţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Facebook
Marcel Ciolacu FOTO Facebook

Liderul PSD Marcel Ciolacu acuză USR, afirmând că „zeci de milioane de euro din împrumuturile luate prin PNRR” au fost „alocate” de USR, în timpul guvernării, pentru servicii de consultanţă, „fără transparenţă, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare”.

„Consultanţă pe zeci de mii de euro! Asta îi defineşte pe aceşti umflaţi pe bani publici de la USR! După ce au aruncat România în haos cu #liberalizarea energiei, nu au nicio jenă acum să îi pună pe românii sărăciţi să le plătească consultanţă de 44.000 de euro pe lună”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 

Liderul social-democraţilor a transmis că „zeci de milioane de euro din #împrumuturile luate prin PNRR - mai exact din banii ce vor fi plătiţi de români, cu dobânzile aferente - au fost ”alocate” de userişti pentru servicii de consultanţă. Fără transparenţă, fără niciun criteriu, fără nicio fundamentare”.

„Acum poate înţelege toată lumea DE CE cei care propovăduiau ”Fără hoţie în funcţii publice” s-au opus din toate puterile optimizării PNRR, solicitate de PSD. Pentru că #transparenţa clamată atât de mult de aceiaşi preacuraţi userişti i-ar lăsa ca înainte de a ajunge accidental la guvernarea ţării: fără locuri de muncă, fără venituri, şomeri pe banii celor pe care tocmai i-au împovărat cu toată ”consultanţa” lor”, a mai completat liderul PSD. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite