Ciolacu: Vom mai avea o şedinţă a conducerii partidului, în maxim o lună de zile, pentru declanşarea alegerilor interne în PSD de jos în sus

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO  Inquam photos - George Calin
Marcel Ciolacu FOTO  Inquam photos - George Calin

Marcel Ciolacu, liderul social-democraţilor, a anunţat că în maximum o lună de zile va mai fi o şedinţă a Consiliului Politic Naţional al PSD pentru a declanşa alegeri interne în toate unităţile administrativ teritoriale şi localităţile în care partea de administraţie locală a fost câştigată de social-democraţi.

„O să pregătim un Consiliu Politic Naţional într-o perioadă cât mai apropiată, maxim o lună de zile, pentru declanşarea alegerilor interne în PSD de jos în sus, în toate unităţile administrativ teritoriale şi toate localităţile din judeţele în care în acest moment autorităţile locale, primăriile de municipiu şi consiliile judeţene au fost câştigate de PSD, urmând să avem un program şi pentru restul judeţelor”, a declarat Marcel Ciolacu, marţi la Parlament, după şedinţa Consiliului Politic Naţional al partidului.

Referitor la cazul Ionel Arsene, care are probleme cu Justiţia, Ciolacu a punctat că într-un alt Consiliu Naţional Politic va fi discutată speţa: „Am zis de la început că o să mai avem un CN în care să vorbim de organizarea internă. Împreună cu colegii mei vom lua o decizie”.

De altfel, preşedintele PSD le-a vorbit liderilor din teritoriu despre faptul că partidul a început să mai scape de imaginea de partid corupt şi ar fi bine să lucreze în continuare la această imagine

„A fost o discuţie. În urma unor sondaje am văzut că a coborât total. Din 2020 a coborât această tendinţă, în care credeau că PSD e cel mai corupt partid. E o victorie şi o modificare a percepţiei. Asta nu înseamnă nu combatem flagelul”, a completat Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite