Ciolacu: Protestele au fost organizate în urma unor minciuni. Niciodată nu s-a vorbit de obligativitatea vaccinării anti-COVID

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD  FOTO Inquam Photos/ Ilona Andrei
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD  FOTO Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, susţine că nu s-a vorbit de obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19, iar protestele pe această temă au fost organizate în urma „unor minciuni”.

Întrebat dacă şi-a schimbat atitudinea din cauza protestelor, Marcel Ciolacu a precizat: „Nu, categoric nu. Până acum, în România, protestele au fost făcute în urma unor minciuni şi aş dori să fac şi un apel la presă să-i oprească pe aceşti mincinoşi, pentru că niciodată, nimeni nu a venit cu un proiect de lege care să oblige vaccinarea”.

Preşedintele PSD a mai spus că propunerea ministrului Sănătăţii Alexandru Rafila privind introducerea certificatului verde COVID în funcţie de incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 este cea mai bună. „Cred că propunerea domnului Rafila să se facă în funcţie de incidenţă, de cazuri şi de câtă presiune este pe sistemul ATI este cea mai bună abordare. Nu cred că scoţând anumite categorii, pentru unii într-un fel şi pentru alţii în alt fel. E o regulă de bun simţ, care trebuie să recunoaştem că nu este o regulă constituţională”, a spus Ciolacu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite