Ciolacu, mesaj de Ziua Independenţei Republicii Moldova: Ne-am luptat pentru aceleaşi idealuri - libertate, democraţie şi un viitor comun

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax
Marcel Ciolacu, preşedintele PSD. FOTO: Mediafax

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis, cu ocazia aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, că „de 30 de ani ne-am luptat pentru aceleaşi idealuri”: libertate, democraţie şi un viitor comun, european.

„De 30 de ani, ne-am luptat pentru aceleaşi idealuri: libertate, democraţie şi un viitor comun într-o Europă fără graniţe! De aceea, #ZiuaIndependenţei Republicii Moldova este un prilej în care să ne simţim solidari şi implicaţi în eforturile fraţilor noştri de peste Prut de a-şi construi un viitor mai bun! Ne bucurăm împreună şi aşteptăm să vă împliniţi cu succes parcursul european!”, a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook. 

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, vineri la Chişinău, la manifestările dedicate aniversării a 30 de ani de la declararea independenţei Republicii Moldova, a transmis Administraţia Prezidenţială. 

Cu această ocazie, şeful statului va avea întrevederi cu preşedintele Republicii Moldova Maia Sandu cu preşedintele Poloniei Andrzej Duda şi cu preşedintele Ucrainei Volodymyr Zelensky, mai arată sursa citată. Klaus Iohannis va susţine şi declaraţii de presă comune împreună cu cei trei şefi de stat.

Citeşte şi: DOCUMENTAR Republica Moldova, de 30 de ani în tranziţie la răspântia dintre Est şi Vest

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite