Ciolacu, mesaj de Ziua Armatei: Haina militară întruchipează valori care nu sunt însuşite în aceste zile de o bună parte a clasei politice

Ciolacu, mesaj de Ziua Armatei: Haina militară întruchipează valori care nu sunt însuşite în aceste zile de o bună parte a clasei politice

Marcel Ciolacu FOTO Arhivă

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj pentru a-i felicita pe militari de Ziua Armatei. Potrivit liderului social-democrat, „onoarea, patriotismul, respectul şi demnitatea reprezintă valori pe care haina militară le întruchipează”, însă „nu sunt însuşite de o bună parte a clasei politice” în prezent.

„Armata, alături de Biserică, reprezintă unul dintre pilonii fundamentali de încredere la nivelul societăţii”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook. 
 
Potrivit liderului social-democrat, haina militară întruchipează valori care, în prezent, nu sunt însuşite de „o bună parte a clasei politice”. 
 
„Onoarea, patriotismul, respectul şi demnitatea reprezintă valori pe care haina militară le întruchipează, şi care din păcate- aşa cum vedem în aceste zile, nu sunt însuşite de o bună parte a clasei politice.
De ziua Armatei, îi felicit pe toţi militarii care îşi servesc cu credinţă Patria sub tricolor.
La mulţi ani, Armata Română”, a mai transmis social democratul pe Facebook. 
    

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările