Ciolacu, după întâlnirea cu comisarul european pentru economie: PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană. Nu e nimic „wow”!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook
Marcel Ciolacu / FOTO Facebook

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a scris, vineri seară, pe Facebook, după o întâlnire cu comisarul european pentru economie, Paolo Gentiloni, că Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă al României este „foarte departe” de a fi acceptat de Comisa Europeană.

„PNRR este foarte departe de a fi aprobat de Comisia Europeană în perioada următoare. Lucru confirmat încă o dată astăzi, în discuţia avută cu Paolo Gentiloni, comisarul european pentru economie.  Nu e nimic “wow”! Nu e nimic “fantastic”! Este doar un alt eşec al actualei guvernări. 

După dezastrul din educaţie şi din sistemul sanitar, după o campanie de vaccinare al cărei singur ”succes” este că tot mai puţini români se vaccinează, amânarea aprobării PNRR din vina exclusivă a incompetenţilor din guvernul condus de Cîţu este doar un motiv în plus pentru care MARŢI acest guvern trebuie să plece acasă”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

PSD a depus moţiune de cenzură împotriva Guvernului Cîţu. Şedinţa în care parlamentarii o vor vota va avea loc marţi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite