Ciolacu îndeamnă parlamentarii PSD să facă doza trei de vaccin: Să mergem la centrul de vaccinare de la Romexpo. Cred că toată lumea va înţelege semnificaţia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcel Ciolacu FOTO Mediafax
Marcel Ciolacu FOTO Mediafax

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu le-a transmis parlamentarilor social-democraţi un mesaj în care le-a propus să meargă să se vaccineze cu doza trei. Liderul le-a spus colegilor să meargă la centrul de vaccinare de la Romexpo, menţionând faptul că lumea va înţelege „semnificaţia” alegerii. Propunerea preşedintelui PSD vine în contextul în care Congresul PNL a strâns  5.000 de delegaţi la Romexpo, stârnind controverse.

„Dragi colegi, vă propun ca mâine, după votul din plen, să mergem în număr cât mai mare să ne facem cea de-a treia doză de vaccin. Cred că societatea noastră nevoie de un asemenea gest public în faţa acestui dezastru sanitar la care guvernarea nu are soluţii. Au respins testarea extinsă, n-au pregătit spitalele, n-au adus medicamente anti-COVID, astfel că vaccinarea a rămas singura soluţie pentru a salva cât mai multe vieţi”, le-a transmis Marcel Ciolacu colegilor săi din Parlament, potrivit Mediafax. 

Liderul social-democraţilor le-a propus parlamentarilor formaţiunii pe care o conduce să meargă la centrul de la Romexpo, menţionând, „cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre”, după ce luna trecută Congresul PNL la care au participat 5.000 de participanţi a stârnit controverse. 

„Vă propun să mergem la centrul de vacinare de la Romexpo, care este cel mai mare din Bucureşti - cred că toată lumea va înţelege semnificaţia alegerii noastre. Vreau să le arătăm tuturor că PSD rămâne acelaş partid responsabil, mai ales în momentele cele mai grele pentru români. Vă mulţumesc şi aştept confirmările voastre”, a mai transmis liderul. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite