Ciolacu, după decesul fostului ministru social-democrat Şerban Valeca: „Un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu
Foto: Facebook/ Marcel Ciolacu

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a primit cu multă tristeţe vestea încetării din viaţă a fostului ministru social-democrat şi lider PSD Argeş Şerban Valeca.

UPDATE - Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a transmis condoleanţe familiei după decesul social-democratului Şeban Valeca.

„Îmi exprim profundul regret pentru trecerea în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un profesor deosebit, fost preşedinte al PSD Argeş, cu o vastă experienţă în industria nucleară, un om remarcabil ce şi-a dedicat viaţa ştiinţei şi educaţiei. Este o pierdere imensă pentru toţi cei care l-au cunoscut. Condoleanţe familiei şi celor dragi pentru pierderea suferită!”, a declarat Stănescu.

Ştirea iniţială

Liderul PSD a transmis că Şerban Valeca a fost un om deosebit, care a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivel local, în judeţul Argeş, cât şi la nivel naţional.

„Cu multă tristeţe am primit astăzi vestea trecerii în nefiinţă a colegului nostru Şerban Valeca, un om de o calitate deosebită şi un profesor remarcabil, care prin întreaga sa activitate politică a contribuit la dezvoltarea social-democraţiei atât la nivelul judeţului Argeş, cât şi la nivel naţional. Îi onorăm cu deplin respect memoria şi transmit întreaga compasiune şi solidaritate pentru familia îndoliată. Dumnezeu să-l odihnească în pace”, a scris Ciolacu, duminică, pe pagina de Facebook.

Profesorul Şerban Valeca, fost ministru delegat pentru activitatea de cercetare, fost senator şi deputat şi ex-preşedinte al PSD Argeş, a murit duminică dimineaţă. Fostul ministru avea 66 de ani şi suferea de o boală incurabilă. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite