Ciolacu: „Am finalizat toată structura politică a Guvernului”. Ce spune despre împărţirea şefiei Senatului şi a Camerei Deputaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei
FOTO: Inquam Photos/ Ilona Andrei

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a transmis că structura politică a Guvernului a fost stabilită, în urma negocierilor cu PNL şi UDMR de duminică, precizând că şi structura Parlamentului va fi decisă până săptămâna viitoare.

În acest moment, am finalizat toată structura politică a Guvernului'', a transmis liderul PSD duminică, la finalul discuţiilor cu PNL şi UDMR.

Cât despre prima propunere de premier în jurul căruia vor forma Guvernul, Ciolacu a precizat că partidul pe care îl conduce susţine propria variantă. „Prezentăm cele două variante partidelor. Dânsul (Nicolae Ciucă n.r.) în PNL, noi în PSD. Dacă nu iese varianta în PSD, nu avem o variantă convenită. PSD merge cu cele două variante. Vedem ce vot este de la colegii mei'', a spus acesta.

De altfel, Marcel Ciolacu a mai transmis că şi structura Parlamentului va fi stabilită până săptămâna viitoare. „Cred că în cursul viitoarei săptămâni se vor închide toate'', a spus liderul PSD, în legătură cu şefia Senatului şi a Camerei Deputaţilor.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite