Cătălin Drulă: Florin Cîţu e „un zombie politic”. Ce spune despre o moţiune de cenzură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cătlin Drulă, ministrul Transporturilor FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Cătlin Drulă, ministrul Transporturilor FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

USR-PLUS continuă atacurile la adresa lui Florin Cîţu inclusiv prin demnitarii din Guvern. Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a precizat faptul că e „un zombie politic” în acest moment.

„A fost un gest iresponsabil, de imaturitate politică, un gest meschin aproape, un gest pe persoană, nu instituţional. Nu a fost un gest al unui om politic responsabil, care înţelege ce responsabilitate are într-o coaliţie. Acest comportament în care răstorni masa pentru că te simţi sfidat, în care întotdeauna arunci responsabilitatea pe ceilalţi – deşi USR PLUS a fost un partener extraordinar de loial al premierului, poate mai loial decât propriul partid – este un comportament de anti-lider, este o dezamăgire, o spun direct”, a declarat Cătălin Drulă într-un interviu pentru G4Media. 

De asemenea, ministrul Transporturilor a vorbit despre poziţionarea în cazul unei moţiuni de cenzură şi a subliniat faptul că Florin Cîţu „e un zombie politic”. „La orice criză există şi soluţii instituţionale, există această retragere de încredere, în forma ei prevăzută de Constituţie (...) Dar eu sper – şi ştiu – că există înţelepciune, sunt oameni politici maturi, cu capul pe umeri şi în PNL, care îşi dau seama că guvernarea nu stă într-un singur om şi că atunci când arunci în aer totul cu un gest de imaturitate – eu am cinci ani de experienţă politică, nu am 20 sau 30, suficient să-mi dau seama că eşti un zombie politic în acel moment”, a completat Drulă.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite