Casa Regală: Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat

Casa Regală: Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat

Regele Mihai. FOTO Arhivă Adevărul

Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei, anunţă Casa Regală, care precizează că principesa Margareta se află de duminică seară la reşedinţa privată din Elveţia.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Starea generală a Regelui Mihai s-a agravat şi prezintă o slăbiciune accentuată, cu o scădere semnificativă a rezistenţei. În această săptămână, Familia Regală va avea o rundă de întâlniri cu medicii Majestăţii Sale, pentru a discuta tratamentul curent al Regelui şi pentru a primi sfatul lor în circumstanţele actuale”, anunţă Casa Regală.

Regele Mihai a împlinit 96 de ani în urmă cu două săptămâni, pe 25 octombrie. Din martie 2016 situaţia acestuia a început să se înrăutăţească.

De altfel, Regele Mihai s-a retras din viaţa publică la începutul aceleiaşi luni, când Casa Regală a anunţat că acesta a fost diagnosticat cu carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale la o clinică din Lausanne.

Cateva luni mai târziu, la 1 august 2016, Casa Regală anunţa că Regina Ana, soţia Regelui Mihai, a murit la vârsta de 92 de ani, la Spitalul din Morges, în Elveţia.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările