Bugetul pe 2022, votat joi în plenul Parlamentului. Cum arată calendarul audierilor din comisii

Bugetul pe 2022, votat joi în plenul Parlamentului. Cum arată calendarul audierilor din comisii

Marcel Ciolacu FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că până marţi la ora 12.00 vor fi depuse amendamentele la proiect, iar dezbaterea urmează să aibă loc într-un plen reunit joi, de la ora 11.00.

Potrivit programului, dezbaterea în comisii începe marţi, la ora 14.00, cu şedinţa comună a comisiilor pentru buget. 

Preşedintele Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu a anunţat că până marţi la ora 12.00 vor fi depuse amendamentele la proiect de buget, iar dezbaterea şi votul vor avea loc într-un plen reunit joi, de la ora 11.00. „Am decis în calendarul şi comisiile şi faptul că se va desfăşura cu prezenţa fizică a parlamentarilor, având clar în regulament dreptul de înlocuire a colegilor care nu sunt. Este până mâine la ora 12.00 perioada depunerii amendamentelor şi joi încep dezbaterile, urmând să mai facem un birou permament reunit pe data de 23, joi, în plen dezbateri şi supunere la vot, urmând să facem timpii de dezbatere în funcţie de câte amendamente sunt”, declarat Marcel Ciolacu.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările