Blaga: Stolojan, Macovei, Ungureanu vor fi pe lista PDL pentru europarlamentare

Blaga: Stolojan, Macovei, Ungureanu vor fi pe lista PDL
pentru europarlamentare

Preşedintele PDL, Vasile Blaga FOTO Marian Iliescu

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Craiova că pe lista partidului pentru alegerile europarlamentare se vor afla Teodor Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu şi Traian Ungureanu, dar vor fi şi reprezentanţi ai regiunilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

“ Vă spun doar patru: Stolojan, Monica Macovei, Marian Jean Marinescu, Traian Ungureanu. Iată, oameni serioşi, cu multă experienţă. Dar vor veni din partea regiunilor şi oameni tineri sau mai puţin tineri, dar care ne vor face cinste. Şi cumulând o listă bună cu un partid mobilizat, vom demonstra că suntem cea mai puternică forţă politică de centru-dreapta din România”, a afirmat Blaga.

Întrebat la conferinţa de presă dacă aceasta este ordinea pe lista PDL pentru europarlamentare, Blaga a afirmat că această listă va fi aprobată nu de Biroul Permanent Naţional, ci în Colegiul Director Naţional, pentru că în această “bătălie importantă” trebuie implicat tot partidul.

“Alegerile europarlamentare au un specific al lor, iar asta nu se întâmplă numai în România, ci cam în toate statele europene, pentru că din păcate oamenii nu o simt ca o miză directă a lor, şi atunci prezenţele la vot sunt destul de mici — 30% sau sub 30%. Şi pentru a avea un scor bun, va trebui să implicăm toţi militanţii partidului”, a mai afirmat Blaga.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările