Băsescu: Eu nu-l văd bine pe Dragnea. În locul lui aş fi în alertă maximă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul preşedinte Traian Băsescu a vorbit, duminică seara, despre Cogresul extraordinar PSD şi a declarat că nu îl vede bine pe Liviu Dragnea, afirmând că „în atmosfera pe care a creat-o nu se poate rezista până la alegerile din noiembrie 2019”.  Acesta a mai adăugat că alegerea premierului Viorica Dăncilă în funcţia de preşedinte executiv al PSD înseamnă „transferarea” responsabilităţii politice a guvernării.

Senatorul PMP, Traian Băsescu, a declarat duminică seara într-o emisiune tv că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar trebui să fie „foarte alertat” de voturile primite de Ecaterina Andronescu şi de Nicolae Bănicioiu la alegerile din Congresul extraordinar, ele reprezentând „un filon care va exploda”.

"Eu nu cred că în atmosfera pe care a creat-o se poate rezista până la alegerile din noiembrie 2019. Mai este un an şi jumătate şi guvernarea devine tot mai grea. (...) Nu întâmplător a venit cu premierul să fie preşedinte executiv, pentru că acum i-a dat încărcătură politică majoră în partid doamnei Dăncilă, este numărul doi în partid, deci aplică politicile partidului. (...) I-a creat condiţiile politice să fie responsabilul numărul unu", a declarat Traian Băsescu, la postul de televiziune B1.

Fostul preşedinte a mai explicat că cele peste 800 de voturi primite de Ecaterina Andronescu şi de Nicolae Bănicioiu reprezintă „un curent” care a „votat împotriva” recomandării preşedintelui Liviu Dragnea, lucru care ar putea să-l coste pe Dragnea poziţia în partid.

"Eu nu-l văd totuşi pe Dragnea rezistând pe poziţia actuală până la următoarele alegeri parlamentare. Eu în locul lui aş fi foarte alertat de cei 833 care au votat împotriva doamnei Dăncilă. Eu nu-l văd bine pe Dragnea. Eu în locul lui aş fi în alertă maximă cu 833 de voturi împotrivă", a afirmat preşedintele PMP, Traian Băsescu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite