Barna renunţă la anticipate: România are nevoie de un guvern stabil. Prioritatea numărul unu este sănătatea cetăţenilor

Barna renunţă la anticipate: România are nevoie de un guvern stabil. Prioritatea numărul unu este sănătatea cetăţenilor

Dan Barna Inquam Photos/Lavinia Cioaca

În contextul celui de-al 14-lea român confirmat cu coronavirus, liderul USR Dan Barna a dat de înţeles duminică pe Facebook că renunţă la ideea alegerilor anticipate în favoarea unui guvern stabil, „capabil să gestioneze cu responsabilitate situaţia generată de răspândirea coronavirus”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„România are nevoie de un guvern stabil

Suprapunerea unei crize politice peste o iminentă criză de sănătate publică riscă să reducă la cote periculoase încrederea cetăţenilor în stat.

Trebuie să punem rapid punct crizei politice, instalând un guvern cu puteri depline care să poată să gestioneze cu responsabilitate şi autoritate situaţia generată de răspândirea coronavirusului. Aceasta este astăzi preocuparea principală a fiecărui român”, a scris duminică pe Facebook Dan Barna.
 
Acesta a adăugat apoi că are în continuare rezerva faţă de unii membri din Cabinetul Cîţu, însă prioritatea numărul unu este sănătatea cetăţenilor.

„Da, avem în continuare rezerve faţă de unii dintre membrii cabinetului propus de Florin Cîţu. Da, credem că programul de guvernare poate fi mai bun şi nu, nu am renunţat la niciunul dintre proiectele noastre. Însă a fi politician responsabil înseamnă şi să ai capacitatea de a înţelege la timp priorităţile cetăţenilor. Iar prioritatea numărul unu astăzi este sănătatea publică”, a conchis Barna.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările