Anastase: “Este nevoie de schimbare în Guvern”

Anastase: “Este nevoie de schimbare în Guvern”

Roberta Anastase

Prim-vicepreşedintele PDL şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, a declarat, astăzi, că este nevoie de o schimbare în interiorul Guvernului, menţionând că nu ştie dacă este cazul să se ajungă la schimbarea premierului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Întrebată dacă susţine ideea remanierii guvernamentale, Roberta Anastase a declarat: "Cred că este nevoie de o schimbare în interiorul Guvernului, de o împrospătare a lui".

Referitor la posibilitatea demisiei primului-ministru, Anastase a spus că acest aspect va fi discutat în interiorul PDL.

"Nu ştiu dacă e cazul să se ajungă până acolo (la schimbarea prim-ministrului - n.r.). Discuţiile pe acest subiect vor avea loc în partid şi prim-ministrul este cel care decide", a precizat Roberta Anastase, pentru Mediafax.
Întrebat dacă în cadrul discuţiilor interne va susţine sau nu ideea schimbării prim-ministru, prim-vicepreşedintele PDL a spus că îşi va exprima opinia mai întâi în faţa colegilor din PDL şi apoi va face publică decizia sa.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările