Alina Gorghiu, după ce Orban a declarat că îşi dă viaţa pentru PNL: „Patetic!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Facebook/ Alina Gorghiu
FOTO: Facebook/ Alina Gorghiu

Senatoarea PNL Alina Gorghiu a reacţionat după ce preşedintele partidului, Ludovic Orban, a transmis că şi-ar da viaţa pentru Partidul Naţional Liberal. „Patetic pentru gustul meu”, este răspunsul senatoarei la afirmaţia liderului liberal.

În replică pentru afirmaţiile lui Ludovic Orban, Alina Gorghiu a transmis că „o demisie dată la timp ar fi fost mai de ajutor”. Aceasta i-a transmis liderului PNL să nu facă „o dramă” din faptul că mandatul său se apropie de sfârşit. 

„Aud că sunt lideri de partid care spun că şi-ar da şi viaţa pentru partid… Patetic pentru gustul meu. O demisie dată la timp, după alegeri, ar fi fost mai de ajutor. Când ţi se termină mandatul, nu e sfârşitul lumii. Hai să nu facem o drama din asta! Nu ajungi să fii canonizat doar pentru că vorbeşti despre cum te sacrifici.

image

PS: ghiciţi voi cine e liderul care se vrea canonizat”, a scris Gorghiu duminică, pe Facebook. 

Ludovic Orban a afirmat că a dat şi oferă în continuare Partidului Naţional Liberal mintea sa, sufletul, inima, timpul, energia „şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie”. Acesta a menţionat că nu există niciun fel de limită în efortul de care e capabil pentru a duce această formaţiune pe primul loc.

Vezi şi: Orban: Dau PNL mintea mea, sufletul meu, inima mea, timpul meu, energia şi chiar şi viaţa mea dacă este nevoie. Nu există limită

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite