Cîţu, replică pentru Orban care s-a comparat cu Ronaldo: Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu, Ludovic Orban FOTO Florin Cîţu, Ludovic Obran / Inquam Photos / Octav Ganea
Florin Cîţu, Ludovic Orban FOTO Florin Cîţu, Ludovic Obran / Inquam Photos / Octav Ganea

Premierul Florin Cîţu a transmis, duminică, că fotbalul este despre echipă. Afirmaţia vine în contextul în care contracandidatul său la şefia PNL Ludovic Orban s-a comparat în timpul unei conferinţe de presă cu Cristiano Ronaldo.

„Portugalia a plecat acasă. Păcat. A fost 4 ani campioană europeană! A venit momentul să înţeleagă toată lumea că lucrurile în fotbal s-au schimbat. Nu se mai construiesc echipe în jurul unui singur jucător. Fotbalul este despre ECHIPĂ. Este important ca până şi jucătorii în jurul cărora s-au construit echipe să facă un pas în spate şi să conştientizeze că echipa e cea mai importantă dacă vrei să ai rezultate. La fel este şi în viaţă. Eu sunt Florin şi pentru mine contează ECHIPA„, a scris premierul pe Facebook. 

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a reiterat, sâmbătă, că oamenii care reprezintă partidul la guvernare sunt hotărâţi de forurile statutare ale PNL. Ulterior, Orban a găsit şi o asemănare între el şi fotbalistul Cristiano Ronaldo, dar şi între PNL şi Real Madrid.

Ludovic Orban a subliniat faptul că el nu a tranşat congresul PNL şi a făcut o trimitere la fotbalistul Cristiano Ronaldo. 

“Cei care urmează să decidă conducerea PNL la toate nivelele sunt membrii PNL. (...) Îl ştiţi pe Ronaldo. Ronaldo a jucat la Real Madrid. Cu Ronaldo Real Madrid a câştigat trei cupe Champions League. Real Madrid a decis să renunţe la Ronaldo, probabil că este prea bun sau nu are suflu nou. De când Real Madrid a renunţat la Ronaldo nu a mai câştigat niciun Champions League şi are mari probleme în campionatul intern. Stimaţi colegi, am încredere în dumneavoastră. Noi suntem PNL, noi suntem partidul care şi-a pus amprenta asupra evoluţiei moderne, noi suntem partidul care este coloana vertebrală a României şi singura forţă politică ce are capacitatea să ducă România pe drumul cel drept. (...) Alegeţi ceea ce este mai bine pentru PNL”, a afirmat Orban.

Citeşte şi Orban: Nu PSD ne-a învins, ne-a învins pandemia. Alegerile parlamentare s-au desfăşurat în vârful pandemiei

Cum s-a comparat Orban cu Ronaldo: De când Real Madrid a renunţat la el, nu a mai câştigat niciun Champions League

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite