Alina Gorghiu, în apărarea premierului: Eu ştiu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. În noua poveste, speţa civilă a fost respinsă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gorghiu FOTO Facebook
Alina Gorghiu FOTO Facebook

Senatoarea PNL Alina Gorghiu îi ia apărarea premierului, după ce în spaţiul public au apărut informaţii conform cărora Florin Cîţu ar avea un al doilea dosar în instanţa din SUA. El a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie de peste 6.600 de dolari de pe un card de credit.

„Eu ştiu că e musai ca Florin Cîţu să aibă zeci de dosare până la Congres. Dar, în noua poveste, există o decizie clară a unei instanţe americane, că speţa civilă a fost respinsă, iar firma nu a depus vreo altă solicitare”, a transmis Alina Gorghiu pe Facebook. 

Senatoarea explică faptul că premierul nu a ştiut de proces, iar cererea pentru chemarea în judecată a fost respinsă. 

„Adică există cineva care te dă în judecată, tu nu ştii, că nu te anunţă nimeni, cererea lor este respinsă, iar tu rămâi cu denigrările. Sau nici justiţia americanilor nu mai e bună zilele acestea”, a mai explicat ea. 

În spaţiul public au apărut informaţii, potrivit cărora actualul premier ar mai avea un dosar în instanţa din SUA. La 6 ani după plecarea din SUA, Florin Cîţu a fost chemat în judecată în instanţa din Iowa pentru o datorie neplătită de peste 6.600 de dolari de pe un card de credit. Cazul a fost însă respins temporar pentru că actualul premier nu a fost de găsit la acel moment, iar firma de recuperare nu a mai redeschis ulterior procesul civil.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite