Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan: Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României

Alegeri parlamentare 2020. Nicuşor Dan: Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României

Nicuşor Dan a votat cu cei care l-au susţinut FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Alegeri parlamentare 2020. Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat, la ieşirea din secţia de votare, că a votat pentru dezvoltare, pentru justiţie şi împotriva celor care au „periclitat” parcursul european al României. Fost deputat, Nicuşor Dan susţine că Parlamentul trebuie să revină la „normalitate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am votat pentru dezvoltare, am votat pentru dezvoltarea României şi a Bucureştiului. România şi Bucureştiul au o oportunitate extraordinară prin aceşti 80 de miliarde, bani europeni, care vin. Am votat pentru colaborare şi pragmatism, pentru că pentru Bucucreşti e foarte important să existe colaborare cu autorităţile centrale. (...) Am votat pentru justiţie şi pentru parcursul european al României şi, implicit, împotriva celor care au periclitat această direcţie” a declarat Nicuşor Dan la ieşirea de la urne.
 
Întrebat ce îşi doreşte să nu mai vadă în Parlamentul României, actualul primar, fost parlamentar, susţine că este nevoie ca Legislativul să revină la „normalitate”
 
„Lucrul cel mai grav care s-a întâmplat în Parlamentul României a fost protecţie pentru hoţi. Şi protecţie pentru hoţi şi pentru corupţi înseamnă că multe din mecanismele  din ţara asta nu funcţionează, înseamnă că oamenii de afaceri nu au încredere, pentru că licitaţiile nu sunt corecte, înseamnă că românii se simt nedreptăţiţi la ei în ţară şi aleg să plece, cu din păcate s-a întâmplat. Noi trebuie să revenim la normalitate, la justiţie, la pragmatism şi la colaborare”, a declarat Nicuşor Dan.
 
El i-a îndemnat pe români să meargă la vot şi „să voteze cu capul”, gândindu-se la ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii patru ani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările