Adrian Năstase: Scutul de la Deveselu reprezintă o chestiune depăşită. Probabil va fi preluat la Muzeul Tehnic în viitorul apropiat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Năstase, fost prim-ministru al României, a declarat, la Adevărul Live, că scutul de la Deveselu ar fi „depăşit“, dacă ţinem cont de evoluţiile tehnologice din ultima vreme.

„Lipsa războaielor locale pentru marile puteri e un dezastru. Şi pentru industria lor de apărare. Mai vând ei din când în când în România, ne mai facem şi noi prietenii bazate pe vânzări de armament. Până la urmă, dacă ne uităm la ce echipamente au ruşii, ne dăm seama că scutul de la Deveselu reprezintă, totuşi, o chestiune depăşită, care va fi probabil preluată la Muzeul Tehnic în viitorul apropiat“,  a declarat fostul premier Adrian Năstase. 

Ulterior, fostul lider de la Palatul Victoria a explicat de ce are această opinie în ceea ce priveşte tehnica militară. „N-am văzut pe nicărieri o analiză a speech-ului pe care l-a avut Vladimir Putin la 1 martie. Jumătate din acel discurs a fost consacrat armamentelor dezvoltate în ultima vreme. Inclusiv rachetele care nu mai au vectori de transmitere la ţintă, care nu mai au traiectorii balistice“, a completat Adrian Năstase. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite