Şeful Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor: CNA va deveni funcţional de marţi. Manipularea şi conspiraţiile trebuie sancţionate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai. FOTO Inquam Photos / George Călin
Preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Iulian Bulai. FOTO Inquam Photos / George Călin

Preşeidntele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor, Iuliaj Bulai, a anunţat că marţi va avea loc votarea noilor membri ai CNA, ceea ce va duce la deblocarea activităţii acesteis tructuri, în condiţiile în care de la începutul lunii februarie nu a putut să-şi desfăşoare şedinţele.

„Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) va deveni funcţional începând de marţi, când noii membri ai Consiliului vor fi votaţi în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Mâine, de la ora 15:00, propunerile pentru cele 4 poziţii vacante din cadrul Consiliului vor fi audiate în Comisiile pentru Cultură reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului”, a anunţat pe pagina sa de Facebook Iulian Bulai, preşedintele Comisiei de cultură din Camera Deputaţilor. 

Deputatul USR-PLUS susţine că va începe sancţionarea celor care se abat de la deontologia jurnalistică. „Manipularea, conspiraţiile, negaţioniştii şi lipsa deontologiei jurnalistice ar trebui să fie tratate diferit şi sancţionate, conform legii, începând de marţi. Am mare încredere că acest lucru se va întâmpla şi că cei 4 noi membri ai Consiliului vor readuce în CNA profesionalismul şi corectitudinea de care avem nevoie în media românească. Decenţa, informarea corectă şi respectarea legii trebuie să devină normele după care toate redacţiile din peisajul audiovizual românesc – unde CNA este unica autoritate de reglementare – să îşi conducă activitatea”, a completat Iulian Bulai.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite