Încă un apartament pentru Klaus Iohannis. Cum arată ultima declaraţie de avere a preşedintelui

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro
Preşedintele Klaus Iohannis. FOTO presidency.ro

Preşedintele Klaus Iohannis şi-a actualizat declaraţia de avere. Şeful statului are un apartament în plus trecut în declaraţie, tot în Sibiu, acesta fiind moştenit de soţia sa, Carmen Iohannis.

Pe lângă cele două apartamente şi trei case pe care preşedintele le avea deja, în declaraţia de avere înregistrată în 11 iunie, apare încă un apartament, cu suprafaţa de 67 de metri pătraţi, în Sibiu, moştenit de Carmen Iohannis în 2020.

Klaus Iohannis a încasat şi drepturi de autor în valoare de 1.275 de lei de la editura Curtea Veche, unde i-au apărut trei volume - „Pas cu pas”, „Primul pas” şi „EU.RO- Un dialog deschis despre Europa”, în limbile română şi engleză. Lansarea cărţii despre UE a avut loc în 2019, iar promovarea a coincis cu campania electorală pentru europarlamentare.

În anul fiscal precedent, preşedintele a încasat din salarii suma de 179.7345 de lei, iar soţia sa a obţinut ca profesor la Colegiul „Gheorghe Lazăr” din Sibiu suma de 43.450 de lei

Preşedintele are un depozit la BCR, deschis în 1999, în care se află în prezent suma de 208.000 lei, cu 18.000 de lei mai mult decât indica declaraţia de avere de la sfârşitul lui 2019.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite