Zeci de suspecţi audiaţi la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri de risc

Zeci de suspecţi audiaţi la Sibiu, într-un dosar de trafic de droguri de risc

În urma percheziţiilor au fost ridicate arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanţă pulverulentă.

31 de persoane ar urma să fie audiate la sediul din Sibiu al DIICOT, după ce oamenii legii au efectuat, în prima parte a zilei de miercuri, nu mai puţin de 38 de percheziţii pe raza judeţelor Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila. Membrii grupării infracţionale sunt bănuiţi că au făcut  trafic cu droguri de risc.

Ştiri pe aceeaşi temă

Membrii grupării infracţionale aucţionau pe raza judeţelor Sibiu, Cluj, Alba şi Brăila şi sunt bănuiţi că de la începutul anului trecut şi până în prezent, au făcut trafic cu droguri de risc, dar şi operaţiuni cu substanţe susceptibile de a produce efecte psihoactive.

În urma percheziţiilor au fost ridicate arme, o cultură indoor cu 19 plante de cannabis, plicuri cu substanţă pulverulentă, cântare electronice de precizie, 35.000 de euro cash, dar şi diferite bunuri cu valoare probatorie.

Ancheta a scos la iveală faptul că membrii grupării acţionau în mod coordonat şi se ocupau de toate detaliile, respectiv procurau substanţele interzise, în special cannabis şi etnobotanice, le transportau, le deţineau şi le comercializau către consumatori.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările