Ura. Urările lor. Au început să-şi ia ţara înapoi

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dintre sutele de mesaje de ura pe care le-am primit in ultimul timp, asta mi se pare definitioriu, paradigmatic, chintesentza urii pe care Basescu si acolitii lor au reusit s-o semene in rindul poporului roman.

Cititi mai jos, avertizindu-va ca e un limbaj extrem de virulent, cum nici in crisme, bodegi, bordeluri, nici in cele mai joase straturi ale societatii nu intilnesti asa usor. Stiti voi, avertizarile alea: NSFW. Sa nu dati la copii sa citeasca asa ceva.

Deci...

"Ia cu verde de Paris, pufosu p***. F***-ti mortii si dumnezeii ma-tii de pesedist jegos imputit, baga-mi-as c**** in gura ma-tii, c***-m-as pe neamu' tau de trogloditi si pe hotul de sef al tau."

Evident ca o semneaza anonim. Are curaj, evident. Am primit - si primesc inca - de-astea cu sutele. Fac parte din cafeaua mea de dimineata. Unii ma ameninta ca stiu unde stau. Altii ma indeamna la lichide. Altii imi doresc, onest si cinstit, numa moartea. Altii imi vor si suferinta.

Priceperea retorica variaza. Mesajul e cam acelasi. La inceput ma deranjau. Acum le privesc cu un ochi clinic, cum se uita chirurgul la tumori.

Vreau sa intelegeti, dragi pufosi anti-guvernamentali si intensi de rit basescian, iohannesian, penelian si pedelian, ca astia sint oamenii de linga voi. Astia sint cei care v-au ajutat sa claditi speranta si sa va recapatati tara.

Ura, dezbinare, incrincenare, paroxism. Care, iata, nu se termina nici dupa alegeri.

Sper din tot sufletul sa invatati si voi, distinsi pufosi anti-guvernamentali, ceva din victoria asta, cum si noi invatam din aceasta infringere.

Sint curios Hotnews, Lucian Mandruta, Mediafax, Digi 24, B1 TV si celelalte publicatii obiective, deci independente, ce spin profesionist vor da si de data asta in asa fel incit sa ma scoata un nemernic si din aceasta postare.

Cu siguranta nu vor pastra si acest paragraf. Sint sigur ca au prin redactii oameni suficient de priceputi, cu periutza de dinti intr-o mina si cu punctajul in cealalta, care sa transforme acest mesaj al meu intr-o nemernicie guvernamentala. Uite ce oameni are Ponta! Uite ce limbaj grobian folosesc! Uite ce mirlan e Palada! Huooo! Puie Malada!

Asta sa fie problema.

Am pierdut o batalie. Una serioasa. Dar nu vom muri cind vreti voi, pufosilor. Sintem aici sa luptam pentru cei pe care ii reprezentam, pentru cei care cred in noi. Nu mor caii cind vor ciinii. Si mai ales nu murim atunci cind primim asemenea mesaje nemernice. Astfel de mesaje ne intaresc, pufosilor, nu ne inmoaie gleznele.

PS: Sint multi dintre voi probabil care veti considera deplasat acest post. Fie pentru ca expune un limbaj pe care unii nici nu stiati ca exista. Fie pentru ca ati considera ca astfel il incurajeaza. Nu sint de acord cu voi. Daca inchidem ochii la aceste nemernicii de fapt le incurajam. Ele trebuie expuse si arse cu fierul rosu in public. Oameni buni, chiar daca voi nu vorbiti astfel, sa stiti ca altii o fac.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite