Restricţii de trafic pe mai multe artere rutiere din opt judeţe, pentru efectuarea unui transport agabaritic de 100 de tone

Restricţii de trafic pe mai multe artere rutiere din opt judeţe, pentru efectuarea unui transport agabaritic de 100 de tone

Infotrafic: viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră” Foto: IPJ ph (Arhivă)

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, miercuri, 3 martie, începând cu ora 21:00, se desfăşoară un transport agabaritic pe mai multe artere rutiere din opt judeţe.

Ştiri pe aceeaşi temă

Astfel, conform INFOTRAFIC transportul agabaritic va fi transportat pe traseul Intrare A1 Sibiu-Deva/DJ 106 – A1 Sibiu-Deva – DN 7 – Bascov – A1 – Piteşti – DN 7 – Topoloveni – Găeşti – DN 72 – Târgovişte – Ploieşti – DN 1B – Spătaru – DN 2 – Urziceni – DN 2A – Slobozia – Hârşova – A4 – DN 39 – Agigea Port. 

De altfel, transportul este format dintr-un camion cu greutatea de 100 de tone iar viteza de deplasare va fi adaptată condiţiilor de trafic.

„În conformitate OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depăşiri este de 70 km/oră”, informează INFOTRAFIC.

Transportul va fi însoţit pe traseul precizat de un echipaj de poliţie rutieră.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările