Reacţia Jandarmeriei după ce Gelu Voican Voiculescu a fost agresat VIDEO

Reacţia Jandarmeriei după ce Gelu Voican Voiculescu a fost agresat VIDEO

Gelu Voican Voiculescu a fost scos din mulţime cu capul spart FOTO Inquam Photos / George Calin

Jandarmeria Capitalei a venit cu precizări după incidentul de sâmbătă din Piaţa Universităţii, unde Gelu Voican Voiculescu, directorul general al Institutului Revoluţiei, a fost scos cu capul spart din mulţime, după ce şi-a făcut apariţia la o ceremonie de comemorare a 30 de ani de la Revoluţia din 1989.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Incidentul s-a produs în Piaţa Universităţii la o activitate de comemorare a 30 de ani de la Revoluţia din Decembrie 1989. La ora 12:15, pe timpul slujbei religioase, o persoană a fost lovită cu un obiect în zona capului. În acele momente de îmbulzeală, a fost necesară intervenţia forţelor de ordine, prezente pentru asigurarea măsurilor de ordine publică, pentru a-l scoate din zonă pe cel accidentat. La acest moment, se fac demersuri în vederea identificării agresorului", menţionează sursa citată.
 
Gelu Voican Voiculescu a fost scos de jandarmi, sâmbătă, din mulţimea adunată în Piaţa Universităţii, după ce mai multe persoane l-au huiduit şi l-au agresat.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: