Rată aeriană. Un avion Wizz Air care zbura de la Bucureşti spre Milano a oprit puţin la Sofia, ca să lase un angajat

Rată aeriană. Un avion Wizz Air care zbura de la
Bucureşti spre Milano a oprit puţin la Sofia, ca să lase un angajat

Wizz Air, o companie care îţi oferă surpize pe parcursul zborului: chiar şi o aterizare în alt oraş

Avionul companiei Wizz Air care a decolat în această dimineţă de pe Aeroprotul Otopeni cu destinaţia Milano a făcut o scurtă escală la Sofia pentru a lăsa un membru al echipajului, a relatat, pentru „Adevărul“, unul dintre pasageri. Aeronava a ajuns, în final, la destinaţie cu o întârziere de 40 de minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Am decolat la ora 07.00 de pe Otopeni, dar am aterizat mai întâi la Sofia. O stewardesă ne-a explicat: « ne cerem scuze, dar am oprit puţin să lăsăm un coleg». Nu ne-a anunţat nimeni când am decolat că mai avem o oprire la Sofia. Oamenii n-au făcut scandal, restul pasagerilor râdeau. Eu eram destul de contrariată, pentru că mă grăbeam.  Până la urmă, am ajuns la Milano cu o întârziere de 40 de minute“, a povestit, pentru „Adevărul“, o pasageră.

Este vorba despre zborul 63131, de la Bucureşti cu destinaţia Milano (Bergamo), care a decolat la ora 6.50 de pe Otopeni. 
 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările