Procurorii italieni i-au comunicat oficial lui Mario Iorgulescu că este anchetat pentru ucidere din culpă în România

Procurorii italieni i-au comunicat oficial lui Mario Iorgulescu că este anchetat pentru ucidere din culpă în România

Mario Iorgulescu, foto Arhivă

Procurorii italieni i-au comunicat oficial lui Mario Iorgulescu că este anchetat pentru ucidere din culpă în România. Întreaga procedură a avut loc într-un spital din peninsulă, unde tânărul a fost transferat în stare gravă, acum mai bine de o lună.

Ştiri pe aceeaşi temă

Procedurile au fost desfăşurate de procurorii italieni la solicitarea colegilor lor de la Parchetul Capitalei, după ce aceştia din urmă au emis un ordin european de anchetă, în cadrul unor proceduri care le permite magistraţilor italieni să desfăşoare pe teritoriul statului lor proceduri pentru a îi ajuta pe colegii din România, relatează Digi 24.

Un procuror italian a mers la clinica unde este internat în prezent Mario Iorgulescu şi, constatând că starea de sănătate îi permite acestuia, i-a comunicat oficial faptul că are calitatea de suspect în dosarul penal deschis la Bucureşti, după accidentul în care a fost implicat.
 
Mario Irogulescu este cercetat pentru ucidere din culpă şi conducerea unui autoturism sub influenţa subtanţelor interzise.
 
Decizia de a-l pune pe Mario Iorgulescu sub acuzare a fost luată în luna septembrie de procurorii de la Parchetul Capitalei. MagIstraţii români au încercat să îi comunice acest lucru, oficial, lui Mario Iorgulescu în data de 19 septembrie, dar pentru că starea de sănătate nu-i permitea, nu s-a putut îndeplini procedura. Ulterior, familia, contrar indicaţiilor medicilor din Bucureşti a luat decizia de a-l transfera pe acesta în Italia.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările