Un poliţist în misiune a căzut cu motocicleta într-o groapă din centrul Capitalei. Bărbatul a murit câteva ore mai târziu, la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţistul a căzut într-o groapă în Bucureşti. FOTO Mihaela Cojocariu
Poliţistul a căzut într-o groapă în Bucureşti. FOTO Mihaela Cojocariu

Un poliţist din Capitală a murit, marţi seara, după ce a căzut cu motocicleta într-o groapă de pe strada Ştirbei Vodă. Potrivit Poliţiei Capitalei, agentul de circulaţie se îndrepta spre un post de fluidizare a traficului.

UPDATE Potrivit lui Raed Arafat, viaţa poliţistului nu a mai putut fi salvată, în ciuda eforturilor depuse de medici. Bărbatul a murit marţi seară, în jurul orei 22.00.

Surse din cadrul Poliţiei Capitalei au precizat că agentul lucra de opt ani la Brigada Rutieră a Capitalei.

În jurul orei 19.00, poliţistul de circa 30 de ani se îndrepta către bulevardul Splaiul Independenţei, într-o misiune de fluidizare a traficului când, în dreptul fostei clădiri a Sălii Radio, pe strada Ştirbei Vodă, a intrat cu motocicleta într-o groapă.

Semnalizată cu indicatoare specifice, groapa avea dimensiuni mari, astfel încât motocicleta a intrat aproape în totalitate.

Bărbatul a fost rănit foarte grav, medicii fiind nevoiţi să efectueze manevre de resuscitare la faţa locului.

Medicul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti, a declarat pentru „Adevărul”, imediat după proceducerea accidentului, că poliţistul a fost transportat de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă din Capitală. „Este în stare foarte gravă”, a precizat Opriţa.

Un poliţist de la Brigada Rutieră a căzut cu maşina într-o groapă

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite