Patru localităţi din Ilfov scapă de carantină. De când se aplică relaxarea măsurilor

Patru localităţi din Ilfov scapă de carantină. De când se aplică relaxarea măsurilor

Potrivit ultimei raportări în oraşul Popeşti-Leordeni incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este de 5,76 la mie Foto: Poliţia Română

Alte patru localităţi din judeţul Ilfov vor ieşi din carantină. Măsura zonală va înceta în oraşul Popeşti-Leordeni începând de vineri seară, de la ora 22.00. Oraşele Voluntari, Pantelimon şi comuna Domneşti ies din carantină sâmbătă seară, informează Prefectura Ilfov.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul şedinţei extraordinare a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, au fost adoptate hotările de încetare a măsurii de carantină zonală pentru oraşul Popeşti-Leordeni, începând cu data de 23.04.2021, ora 22:00 şi pentru oraşul Voluntari şi comuna Domneşti, cu satele aparţinătoare Domneşti şi Ţegheş, începând cu data de 24.04.2021, ora 22:00.

Totodată, potrivit unui alt comunicat, a fost avizată măsura de ridicare a carantinei zonale pentru oraşul Pantelimon, judeţul Ilfov, începând cu data de 24 aprilie 2021 (sâmbătă), ora 22:00.
 
Potrivit ultimei raportări în oraşul Popeşti-Leordeni incidenţa cumulată în ultimele 14 zile este de 5,76 la mie, în oraşul Voluntari de 4,75 la mie, în comuna Domneşti de 4,47 la mie iar în oraşul Pantelimon la 3,08 la mie.
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările