Papa Francisc a urcat în Logan pe locul din faţă, în dreapta şoferului, în drum spre Catedrală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Papa Francisc a plecat de la Palatul Patriarhal spre Catedrala Mântuirii Neamului în acelaşi Logan cu care a plecat şi de la Aeroport, dar de data asta a urcat în faţă, pe scaunul din dreapta şoferului. La Catedrală, Papa este aşteptat de zeci de pelerini şi de demnitari.

Suveranul Pontif a pornit, de la Palatul Patriarhal, unde a avut o intrevedere cu Patriarhul Daniel, spre Catedrala Mântuirii Neamului.

Papa Francisc nu a mai urcat în papamobil, care a fost tras iniţial în faţa Palatului Patriarhal, ci tot în Logan, însă a preferat locul din faţă, cel din dreapta şoferului.

Întrevederea cu reprezentanţii Bisericii ortodoxe se încheie cu vizita Papei şi a Patriarhului la noua catedrală ortodoxă pentru rugăciunea ”Tatăl Nostru” şi cu un cuvânt de salut din partea Succesorului lui Petru.

Prima zi a papei în România se încheie cu Sf. Liturghie oficiată în catedrala ”Sf. Iosif” a arhidiecezei romano-catolice de Bucureşti.

Călătoria apostolică a papei Francisc în România are loc la 20 de ani după cea efectuată de Sfântul Ioan Paul al II-lea, în 1999, şi se desfăşoară sub genericul "Să mergem împreună”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite