Opera Naţională Bucureşti va organiza primul eveniment-pilot cu public. Cum se va face accesul spectatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primul eveniment-pilot
cu public în Sala Mare de spectacole a Operei Naţionale din Bucureşti.
Primul eveniment-pilot cu public în Sala Mare de spectacole a Operei Naţionale din Bucureşti.

Primul eveniment-pilot cu public în Sala Mare de spectacole a Operei Naţionale din Bucureşti va fi Gala Extraordinară "Libera Musica". Spectacolul va avea loc vineri şi vor avea acces doar persoanele vaccinate împotriva COVID cu ambele doze.

BodyGala Extraordinară "Libera Musica" va avea loc vineri, 14 mai, de la ora 19.00, iar accesul în sala de spectacole se va face cu o oră înainte de începerea spectacolului.

La spectacol vor avea acces doar persoanele vaccinate cu ambele doze (ciclu complet de imunizare cu unul din vaccinurile autorizate şi la 10 zile de la rapel). Verificarea se va face la intrare de către angajaţii instituţiei, pe baza cărţii de identitate, prin intermediul platformei STS.

Instituţia precizează că nu este obligatoriu ca spectatorii să poarte mască, dar „riscul de a transmite încărcătura virală rămâne prezent".

Din programul serii fac parte: cavatina Largo al factotum din opera "Bărbierul din Sevilla" de Rossini, în interpretarea lui Iordache Basalic; cavatina Una voce poco fa din opera "Bărbierul din Sevilla" de Rossini, în interpretarea Mihaelei Işpan; aria O Carlo, ascolta din opera "Don Carlo" de Verdi, în interpretarea lui Adrian Mărcan; corul Veddi le fosche notturne spoglie din opera "Trubadurul" de Verdi; aria Io son l’umile ancella opera "Adriana Lecouvreur" de Cilèa, în interpretarea Crinei Zancu; aria E lucevan le stelle din opera "Tosca" de Puccini, în interpretarea lui Alin Stoica; Dansul cavalerilor din baletul "Romeo şi Julieta" de Prokofiev; Te Deum din opera "Tosca" de Puccini, în interpretarea lui Lucian Petrean; rondo-ul Le veau d’or din opera Faust" de Gounod, în interpretarea lui Marius Boloş; corul Va pensiero din opera "Nabucco" de Verdi; aria Tu, che le vanità din opera "Don Carlo" de Verdi, în interpretarea Madeleinei Pascu; Intermezzo din opera "Cavalleria Rusticana" de Mascagni; aria O don fatale din opera "Don Carlo" de Verdi, în interpretarea Oanei Andra; Puccini, aria Nessun dorma din opera "Turandot" de Puccini, în interpretarea lui Daniel Magdal; O fortuna din cantata profană "Carmina Burana" de Orff.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite