Nouă drumuri din Vaslui, în continuare blocate, autorităţile cer sprijin din judeţele vecine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nouă drumuri judeţene din Vaslui sunt blocate din cauza ninsorilor FOTO Adevărul
Nouă drumuri judeţene din Vaslui sunt blocate din cauza ninsorilor FOTO Adevărul

Nouă drumuri judeţene din Vaslui sunt în continuare blocate, miercuri seară, din cauza ninsorilor de la începutul acestei săptămâni, autorităţile vasluiene solicitând sprijin din judeţele învecinate pentru a trimite utilaje de deszăpezire.

Potrivit Prefecturii Vaslui, traficul rutier se menţine închis pe nouă drumuri judeţene, la aproape o zi de când ninsorile şi viscolul au încetat pe teritoriul judeţului, iar 26 de utilaje de deszăpezire acţionează în permanenţă pentru deblocarea drumurilor.

"Se lucrează în continuare pe drumurile judeţene încă blocate pentru a fi redeschise cât mai repede cu putinţă. În acest sens, am apelat şi la prefecturile din judeţele vecine, respectiv Bacău şi Galaţi, pentru a ne sprijini cu utilaje de deszăpezire. Din fericire, am primit confirmarea colegilor mei şi ne vor fi trimise o autofreză de la Drumuri Judeţene Galaţi şi una de la Secţia Bacău a Companiei Naţionale de Drumuri, care vor acţiona pentru deszăpezirea drumurilor de la noi din judeţ", a declarat, miercuri, prefectul judeţului Vaslui, Radu Renga.

De altfel, pe majoritatea arterelor din Vaslui se circulă cu dificultate, în unele cazuri pe un singur fir, din cauza zăpezii de pe carosabil.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite