Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, către poliţist: „Du-mă şi pe mine cu comanda, că face ăla reclamaţie” VIDEO

Livrator de mâncare din Bucureşti, prins drogat la volan, către poliţist: „Du-mă şi pe mine cu comanda, că face ăla reclamaţie” VIDEO

Poliţia Română FOTO Arhivă

Un livrator de mâncare din Bucureşti a fost prins drogat la volan, noaptea trecută, într-o razie a poliţiştilor, relatează Antena 3. După ce i-a fost suspendat permisul, livratorul a avut o rugăminte neobişnuită pentru agenţii de la Rutieră. Şoferul le-a cerut poliţiştilor să se grăbească pentru că se răceşte mâncarea şi clientul îi va face reclamaţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timpul unei razii de amploare a poliţiştilor Brigăzii Rutiere din Bucureşti, potrivit Antena 3.

„Păi, da, frate, dar eu am comanda, se răceşte comanda în … în maşină. Du-mă şi pe mine, să duc şi eu comanda, că face ăla reclamaţie…”, i-a spus livratorul, pe un ton destul de ridicat, agentului de la Rutieră care tocmai îi suspendase permisul de conducere.

Bărbatul a fost tras pe dreapta de poliţiştii de la Rutieră pentru un control de rutină. El a fost testat cu aparatul Drugtest, iar rezultatul a fost pozitiv pentru canabis.

Acţiunea de amploare a poliţiştilor Brigăzii Rutiere din Bucureşti, de noaptea trecută, s-a lăsat cu 61 de amenzi, în valoare totală de peste 30.000 de lei, şi cu 11 permise de conducere reţinute.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările