Incendiu club Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

Incendiu club Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

Incendiu la Clubul Colectiv FOTO Sever Gheorghe

Incendiu Club Colectiv. Ambasadorul Marii Britanii la Bucureşti, Paul Brummell, se declară consternat de tragedia din Clubul Colectiv în care şi-au pierdut viaţa 27 de persoane şi alte 162 au fost rănite şi transmite compasiunea sa familiilor afectate

Ştiri pe aceeaşi temă

Paul Brummell a scris sâmbătă dimineaţa, pe contul său de Twitter, că este şocat de vestea tragediei din centrul Capitalei şi spune că este alături de familiile afectate. "Sunt consternat de vestea tragicului incendiu din Clubul Colectiv din Bucureşti. Gândurile mele se îndreaptă către toţi cei afectaţi", a scris ambasadorul Marii Britanii.

Diplomatul publică şi numerele de telefon 212069291, 213130605 sau 21312254 puse la dispoziţie de guvern pentru rude sau cunoscuţi ale persoanelor care se aflau vineri seara în clubul bucureştean unde a avut loc tragedia, precizând că unii dintre operatori vorbesc limba engleză.

Pe aceeaşi temă:
 
 
 
 

Incendiu club Bucureşti. Ambasadorul Marii Britanii se declară consternat de tragedia din Bucureşti

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările