Gheorghe Dincă, adus la DIICOT pentru confruntarea cu presupusul complice

Gheorghe Dincă, adus la DIICOT pentru confruntarea cu presupusul complice

Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal. FOTO Inquam Photos / Bogdan Dănescu / 16 sep 2019

Gheorghe Dincă a fost adus miercuri la sediul DIICOT pentru a fi confruntat cu presupusul complice, Ştefan Risipiţianu, pentru că cel din urmă nu recunoaşte acuzaţiile de viol, a anunţat avocatul Claudiu Lascoschi. Aceasta ar putea fi printre ultimele proceduri, înainte ca dosarul să fie trimis în judecată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dincă, adus la DIICOT pentru confruntare cu presupusul complice. 
 
„Nu mi s-a spus, e posibil să fie vorba de o confruntare (cu presupusul complice Ştefan Risipiţianu, n.r.) El neagă pentru că ar fi comis fapta de viol. Prin confruntare se va vedea ce va ieşi”, a declarat avocatul Claudiu Lascoschi, la sediul DIICOT.
 
Potrivit avocatului lui Gheorghe Dincă, principalul suspect al crimelor din Caracal spune că Ştefan Risipiţianu a văzut-o pe Luiza în maşină şi „ insistat” să o violeze.
 
„Ca să nu îl dea în gât, de aceea. Există şi probe biologice, nu pot să spun ce. Ştiam că există demult, dar nu şe ştia a cui e proba. Există declaraţia lui Dincă şi probele biologice, care sunt foarte puternice”, mai spune apărătorul, citat de Mediafax.
 
Ştefan Risipiţianu, în vârstă de 46 de ani, a fost retinut pentru că a violat-o pe Luiza Melencu atunci când fata era în casa lui Gheorghe Dincă. Atât acesta, cât şi Dincă, au violat-o pe tânără.
 
Confruntarea dintre cei doi ar putea fi printre ultimele proceduri în dosarul Caracal.
 
Giorgiana Hosu, adjunctul DIICOT, a anunţat în urmă cu câteva săptămâni că până la finalul acestui an, dosarul Carcacal va fi finalizat. 
 
Miercuri au venit şi rezultatele analizelor din laboratorul FBI, care ar indica în mod clar că oasele de la liziera din Caracal nu aparţin Luizei Melencu. 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: