Generalul Eugen Bădălan condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare

Generalul Eugen Bădălan condamnat definitiv la patru ani de închisoare cu suspendare

Eugen Bădălan

Eugen Bădălan, fostul general Mihail Popescu împreuna cu alţi patru foşti comandanţi şi şefi de structuri din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre au fost condamnaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inalta Curte de Casaţie şi Justiţie a respins recursul DNA şi a menţinut pedepsele iniţiale în dosarul în care deputatul PDL Eugen Bădălan, fostul general Mihail Popescu împreună cu alţi patru foşti comandanţi şi şefi de structuri din cadrul Statului Major al Forţelor Terestre au fost condamnaţi la patru ani de inchisoare cu suspendare. Decizia de vineri a Inaltei Curti este definitiva si irevocabila.

Procurorul DNA a cerut la ultimul termen majorarea pedepselor.

Instanţa de fond a decis în 2011 ca cei şase inculpaţi să plătească, în total, despăgubiri de 4,6 milioane lei şi câte 12.000 lei cheltuieli de judecată. Eugen Bădălan şi Mihail Popescu au fost acuzaţi de procurorii DNA de abuz în serviciu contra intereselor publice, în formă calificata şi continuată.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările