Fostul iubit al Andreei Marin, afaceristul Mihai Tufan, condamnat la închisoare după ce şi-a înjunghiat directoarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În seara de 9 aprilie anul acesta, milionarul a încercat să o omoare, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la Elsid. Foto: Stirile Kanal D
În seara de 9 aprilie anul acesta, milionarul a încercat să o omoare, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la Elsid. Foto: Stirile Kanal D

Curtea de Apel Bucureşti i-a majorat pedeapsa aplicată milionarului prahovean Mihai Tufan, condamnat pentru tentativă de omor, după ce a înjunghiat de mai multe ori o femeie de 36 de ani, directoare într-una dintre companiile pe care le controla. Deşi anul trecut a primit o condamnare de puţin peste doi ani, pedeapsa i-a fost majorată la 3 ani şi 6 luni de închisoare. Afaceristul a avut în perioada 2003-2004 o relaţie cu Andreea Marin.

În urmă cu doar câteva zile, magistraţii de la Curtea de Apel Bucureşti au admis apelurile declarate de inculpat şi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi au decis majorarea pedepsei aplicată milionarului la 3 ani şi 6 luni de închisoare.

„În baza art. 421 pct. 2 lit. a C.pr.pen., admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi de inculpatul Tufan Emil Mihai cu privire la sentinţa penală nr. 1169/F/08.10.2020 pronunţată de Tribunalul Bucureşti Secţia I Penală.  Desfiinţează, în parte, sentinţa penală apelată şi, rejudecând, în fond: Majorează pedeapsa aplicată inculpatului Tufan Emil Mihai pentru săvârşirea infracţiunii prev. de art. 32 alin. 1 C.pen. cu referire la art. 188 alin. 1 C.pen. cu aplic. art. 396 alin. 10 C.pr.pen. şi art. 75 alin. 2 lit. a C.pen. de la 2 ani, 2 luni şi 20 de zile închisoare la 3 ani şi 6 luni închisoare.”,  se arată în decizia judecătorilor de la Curtea de Apel Bucureşti.
 

Înjunghiată în repetate rânduri în gât, torace şi abdomen

În seara de 9 aprilie anul acesta, milionarul a încercat să o omoare, cu mai multe lovituri de cuţit, pe Daniela Huhulea (36 ani), directoare la Elsid, una dintre companiile deţinute de Tufan, scrie Ziare.com.

Cei doi se aflau în maşina afaceristului, iar femeia era la volan. Lovitură principala a fost dată în zona gâtului, dar bărbatul ar fi continuat să o lovească în mod repetat cu cuţit în zona toracelui şi abdomenului, în tot acest timp persoană vătămată încercând să se apere cu o mâna şi în acelaşi timp să nu scape de sub control autoturismul. Femeia a reuşit să frâneze, oprind maşînă pe bandă din mijloc a sensului de mers, după care a deschis portiera şi s-a aruncat pe asfalt pentru a scapă, însă a rămas atârnată în centură de siguranţă pe care uitase să o decupleze. Şoferii din trafic au oprit şi au venit la maşînă.

Femeia era pe jos în dreptul portierei stânga-faţă, având centură de siguranţă asigurată pe corp. Această era murdară de sânge pe faţă şi pe gât, se ţinea cu mâinile de partea stânga a gâtului, părând a varsă şi repetă totodată: „M-a tăiat, m-a tăiat, m-a tăiat!”

După ce au primit un apel la 112, poliţiştii i-au găsit pe amândoi răniţi. Au fost duşi la Spitalul Elias, unde medicii s-au chinuit să-i salveze viaţă femeii.

Mihai Tufan este acţionar la mai multe societăţi, printre care se numără Elsid Titu şi Electrocarbon Slatina. Acum 17 ani, milionarul ar fi trăit o poveste de dragoste discretă cu Andreea Marin.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite