EXCLUSIV Interlopa din clanul „Sportivilor”, consilieră în Ministerul Transporturilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Expertul guvernamental arestat în 2006 pentru şantaj şi aderare la o grupare de crimă organizată, Simona Ciulavu, a ajuns consilier principal în Ministerul Transporturilor.

Simona Ciulavu (33 de ani) a fost trimisă în judecată în stare de arest, în septembrie 2006, alături de periculosul clan al „Sportivilor”, iar procesul este pe rol la Tribunalul Bucureşti. În momentul arestării, Simona Ciulavu era angajată la Autoritatea Naţională de Reglementare pentru Servicii Publice de Gospodărire Comunală din cadrul Guvernului României.

Mai mult, Ciulavu a fost condamnată la o amendă penală pentru ameninţare. Cu toate acestea, după ce a fost eliberată din arest, unde a stat zece luni (din mai 2006 până în martie 2007), ea a fost angajată la Primăria Capitalei, de unde, în data de 2 iunie 2008, a fost transferată la Direcţia de Relaţii Financiare Europene din cadrul Ministerului Transporturilor, având statut de funcţionar public. Contactat de „Adevărul”, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu, a dispus, ieri, o anchetă de urgenţă în cadrul instituţiei, precizând că va dispune suspendarea Simonei Ciulavu.

Amănunte în ediţia de mâine a ziarului „Adevărul”.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite