Dubla crimă din Oneşti. Cîţu, despre eşecul intervenţiei Poliţiei: Am cerut anchetă şi măsuri rapide dacă se dovedeşte că sunt vinovaţi din Poliţie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Cîţu
Florin Cîţu

Premierul Florin Cîţu a reacţionat luni în cazul de la Oneşti, unde un bărbat a sechestrat şi ucis doi muncitori, la capătul a mai bine de 6 ore în care Poliţia a încercat să negocieze cu el. Cîţu spune că i-a cerut ministrului de Interne o anchetă rapidă şi măsuri dacă se dovedeste că au fost vinovaţi din Poliţie.

„Am cerut o anchetă rapidă, imediat să ia măsuri şi, în acelaşi timp, am cerut să ia imediat măsuri dacă se dovedeşte că au fost vinovaţi lucrători din poliţie. Nu accept ca dacă cineva a fost vinovat şi dacă se dovedeşte că din cauza lucrătorilor din poliţie s-a ajuns la acest rezultat, cei vinovaţi trebuie să fie răspunzători imediat Ancheta sa fie imediată, apoi venim cu decizia", a declarat, miercuri, premierul Florin Cîţu, arată hotnews.ro.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti au fost ucişi de către fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Crimele au avut loc după ce agresorul i-a sechestrat şi legat pe cei doi, în balconul locuinţei. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartament, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat, la capătul a mai bine de şase ore.

Evenimente



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite