Doi deputaţi PSD, amendaţi pentru că au refuzat să poarte măşti într-un fast-food. I-au înjurat pe poliţiştii care au venit la faţa locului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Adrian Solomon şi Irinel Stativă FOTO G4Media
Adrian Solomon şi Irinel Stativă FOTO G4Media

Doi deputaţi PSD au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că ce cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie.

UPDATE Contactat de Hotnews.ro, Adrian Solomon a declarat că acesta şi Irinel Stavilă nu au primit amendă, ci au fost doar legitimaţi şi că „totul este un abuz al unor poliţişti mult prea puţin şcoliţi”.

„În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuza să poarte mască de protecţie, având un comportament recalcitrant”, anunţă Poliţia Capitalei.

În urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora, relatează Poliţia Capitalei.

Alături de persoana în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său, a manifestat un comportament similar.

”Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, precizează poliţiştii.

Cele două persoane sunt doi deputaţi PSD de Vaslui, Adrian Solomon şi Irinel Stativă, conform unor surse din poliţie.

Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Stativă cu 1.000 de lei, pentru încălcarea Legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Cei doi le-ar fi spus poliţiştilor inclusiv că ei le plătesc salariile şi că nu sunt demni de haina pe care o poartă.

Evenimente



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite